de onzichtbare kookplaat

Een werkblad waar je rechtstreeks op kunt koken. Het lijkt een gadget uit de keuken van James Bond, maar het is pure realiteit.

INVISACOOK ontwikkelde namelijk een inductieplaat die net onder het werkblad wordt aangebracht, en door dat blad heen pannen opwarmt.

De innoverende techniek levert een functioneel 'kookblad' op met luxueuze designlook.​ Jouw keuken is niet alleen de plek waar je kookt, het is een centrale plek in je huis waar je de basis legt voor de gezondheid van je gezin.

Daarom moet uw keuken veilig en esthetisch aantrekkelijk zijn en voorzien zijn van de nieuwste technologie waarmee u efficiënt kunt koken zonder in te boeten aan smaak of tijd.

INVISACOOK is niet alleen sneller dan traditionele gas- of elektrisch aangedreven kookplaten, maar het is ook één van de veiligste kookplaten die je in huis kunt hebben.

Omdat het werkblad niet opgewarmd wordt, voelt u zich zelfzekerder en veiliger in uw keuken met een verminderd risico op brandwonden.

De onzichtbaarheid ervan blijft dus een primaire kracht en geen reden tot bezorgdheid.

VOORDELEN

  • DESIGN: Je ziet werkelijk niets.
    Daardoor komt het werkblad ten volle tot zijn recht. Het is een onzichtbare kookplaat.
  • VEILIG: Enkel de kookpan warmt op waardoor men zicht niet kan verbranden aan het werkblad
  • RUIMTE: Extra ruimte in jouw keuken! Je verliest geen plaats met INVISACOOK en het werkblad kan ten volle benut worden.
  • EFFICIENT: Kook snel en onderhoudsvriendelijk

Cimajet is de exclusieve invoerder en verdeler van INVISACOOK voor een aantal Europese landen, Zwitserland en Monaco.

Indien vragen, aarzel niet ons te contacteren: info@invisacook.be of via https://invisacook.be/contact/

Meer info op www.invisacook.be